(15.6.2022)

Arkadian yhteislyseon hallitus on valinnut FL Heidi Handolin-Kiilon Arkadian yhteislyseon uudeksi rehtoriksi. Handolin-Kiilo aloittaa tehtävässä 1.8.2022. Handolin-Kiilo odottaa innolla uutta tulevaa tehtävää. ”Odotan innolla uutta tehtävää ja yhteistyötä henkilökunnan, opiskelijoiden ja koko Arkadian yhteisön kanssa. On hienoa päästä jatkamaan Arkadian rehtorina Akselin ansiokkaan työn pohjalta.”

Arkadian yhteislyseon tehtävä tuli avoimeksi rehtori Akseli Salmen siirtyessä toisen työnantajan palvelukseen. ”Kuluneet neljä vuotta ovat olleet antoisia ja olen tyytyväinen siihen suuntaan mihin olemme yhdessä Arkadiaa kehittäneet. Erityiskiitos kaikille arkadialaisille yhteisistä hetkistä.  On huojentavaa tietää, että Arkadia jää osaaviin käsiin”, toteaa Arkadian yhteislyseon rehtorin tehtävät jättävä Akseli Salmi.

Arkadian yhteislyseon rehtorin tehtävä on ollut haettavissa 17.5.-5.6.2022 Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 4 kappaletta ja hallituksen haastatteluryhmä haastatteli kaikki hakijat. Arkadian yhteislyseon hallitus arvioi Handolin-Kiilon parhaaksi hakijaksi hakemusasiakirjojen ja haastattelun perusteella tehdyn kokonaisarvion perusteella.

Arkadian yhteislyseossa opiskelee noin 440 lukio-opiskelijaa ja henkilökuntaa on noin 25 henkeä. Yksityiskouluna Arkadian hallinnosta vastaa koulun hallitus.