Ajankohtaista

Tervetuloa Arkadian yhteislyseon ystävät ry:n (eli vanhempainyhdistys) toimintaan mukaan!

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous on ti 30.8.2022 klo 18 etäkokouksena. Laita sähköposti: vanhempainyhdistys@ayl.fi, niin saat kutsun ja linkin kokoukseen.

1. ja 2. luokan vanhemmat – olette erittäin tervetulleita mukaan toimintaan, sillä teidän nuorten tanssien järjestelyt ovat edessä päin! Aktiivisia vapaaehtoisia tarvitaan mukaan toimintaan.

Yleistä ja yhteystiedot

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut yli 60 vuotta. Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen, josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Irja Perkins ja rahastonhoitajana Elina Pursiainen. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia. Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut juhlatanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tanssijoille juhlalounaan ja järjestänyt kahvituksen vanhemmille illan tanssien yhteydessä. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään nuorten päivästä ikimuistoinen!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Yhdistyksen toimintakausi on 1.4 – 30.3. Kevätkokouksessa valitaan toimintakaudelle hallituksen puheenjohtaja sekä sihteeri/rahastonhoitaja. Syyskokouksessa valitaan toimintakauden muut hallituksen jäsenet.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Tanssijärjestelýjä rahoitetaan osin kannatusmaksuilla. Vaikka aikasi ei riittäisikään talkootoimintaan, voit tukea toimintaa kannatusmaksulla. Kannatusmaksun voi maksaa tilille FI87 5300 1720 1520 85. Saaja on Arkadian Yhteislyseon Ystävät ry ja maksuviite 1012.

Sähköpostimme on vanhempainyhdistys@ayl.fi. Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin saat meiltä kokouskutsuja ja tiedotusviestejä.

Voit myös liittyä WhatsApp ryhmäämme lähettämällä meille puhelinnumerosi.

Olet myös tervetullut liittymään Arkadian ystävät ry Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1168361086554806

Kuluvan toimintakauden vastuuhenkilöt ovat:

Pj Irja Perkins
irjaperkins@hotmail.com

Rahastonhoitaja Elina Pursiainen
elina.pursiainen@gmail.com