Ajankohtaista

Arkadian ystävät ry:n vuosikokous

Hei kaikille!

Kaiken tämän keskellä on aika sääntömääräisen vuosikokouksen.
Tukeaksemme vallitsevia päätöksiä, pidämme Arkadian ystävien kevätkokouksen Teams:n välityksellä ti 19.5.20 klo 18.
Laitathan minulle viestillä sähköpostiosoitteesi, niin välitän sinulle kutsun kokoukseen.
Esityslistalla on mm. :
-Arkadian ystävien tulevaisuus, puheenjohtajan ja rahastonhoitajan valinta
-Tulevat Wanhojen tanssit ja niiden toteutukseen liittyvät asiat.
Ystävällisin terveisin
Arkadian ystävät ry puheenjohtaja Heli Viio-Juusola
(sähköpostiosoitteet mahdollisimman pian,laitathan aiheeksi ”vuosikokous”, viimeistään pe 15.5, kiitos 😊)

Wanhat 2020

Wanhojen tanssien tietopaketti 2020

Juhlapäivä perjantai 14.2.2020. Päivän järjestelyt on jo hyvällä mallilla.

Ensi viikolla tulee kansliaan myyntiin kahviliput 10€/kpl (sisältää kahvin /teen/mehun sekä makean, että suolaisen leivoksen). Tarjoamme tanssijoiden leivoskahvit.

Varsinaisena Wanhojen päivänä 14.2.2020 ykkösten vanhemmat avustavat kahvituksessa, kun kakkosten vanhemmat katsovat tansseja.

Noin klo 13 pääsemme aloittamaan ruokasalin kattauksen ja silloin on myös ensimmäinen tanssi omalla koululla. Tanssin jälkeen on valokuvausta ja juhla-ateria tanssijoille. Sitten siivoillaan ateriaosuuden jäljet ja valmistaudutaan illan kahvituksiin, ensimmäinen kahvitus ennen tanssia klo 17, tanssi klo 18 ja noin klo 19 toinen kahvitus. Ja lopuksi siivotaan jälkemme ja lähdetään viettämään ansaittua talvilomaviikkoa.

Erityisesti jos nuoresi on nyt ensimmäistä vuotta lukiossa, tulkaa yhdessä tutustumaan päivän kuvioon ja auttamaan vaikka vähäksikin aikaa järjestelyissä. Kakkosten vanhemmat vapautetaan illan tehtävistä, heillä on oikeus nauttia iltajuhlasta.

Jos sinä tai nuoresi voitte tulla, laita kysymystä tai ilmoittaudu ennakkoon ja kerro mihin aikaan voit olla paikalla.

Laita viestiä Virpi Lampuoti 0400-011700. Virpi on koko päivän paikalla tavoitettavissa. Ja mitä useampi käsipari on paikalla, sitä sujuvammin valmistelut ja juhla sujuu.

Jos olet Facebookissa, liity seuraamaan ryhmää Arkadian ystävät ry. Siellä keskustelua ja kuvia aiemmilta vuosilta.

Yhdistyksen varoista muistetaan keväisin opiskelijoita stipendeillä.

Muorin markkinoiden ja Wanhojen tanssien tulojen ja menojen jälkeen mahdollisesti jäänyt ylimääräinen raha annetaan nykyisille wanhoille käytettäväksi vuoden päästä heidän penkkaripäiväänsä.

Ystävällisin terveisin,

Heli ja Virpi

pj Heli Viio-Juusola,
heli.viiojuusola(at)gmail.com

rahastonhoitaja Virpi Lampuoti
virpi.lampuoti(at)gmail.com

Yleistä

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut yli 60 vuotta. Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen, josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii 1.1.2019 alkaen Heli Viio-Juusola ja rahastonhoitajana Virpi Lampuoti. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia. Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut illallistanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tanssijoille illallisen ja järjestänyt kahvituksen vanhemmille illan tanssien yhteydessä. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään nuorten päivästä ikimuistoinen!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Syksyllä järjestettävässä syyskokouksessa yhdistys valitsee itselleen hallituksen seuraavaksi vuodeksi.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Huoltaja, mikäli et pääse mukaan toimintaamme, voit maksaa kannatusmaksun tilille:
FI87 5300 1720 1520 85 (saaja: Arkadian Ystävät ry)

Kiittäen, Arkadian Ystävät