Ajankohtaista

Tervetuloa Arkadian yhteislyseon ystävät ry:n (eli vanhempainyhdistys) toimintaan mukaan!

Wanhojen tanssien seuraava järjestelykokous on ma 27.9.2021 klo 18 Teams -etäyhteydellä. Laita sähköposti: irjaperkins@hotmail.com, niin saat kutsun ja linkin kokoukseen.

1. luokan vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan, sillä järjestelemme sekä kolmosten tansseja 19.11.2021 että kakkosten tansseja 11.2.2022.

Yleistä ja yhteystiedot

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut yli 60 vuotta. Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen, josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Irja Perkins ja rahastonhoitajana Elina Pursiainen. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia. Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut juhlatanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tanssijoille juhlalounaan ja järjestänyt kahvituksen vanhemmille illan tanssien yhteydessä. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään nuorten päivästä ikimuistoinen!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Syksyllä järjestettävässä syyskokouksessa yhdistys valitsee itselleen hallituksen seuraavaksi vuodeksi.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Huoltaja, mikäli et pääse mukaan toimintaamme, voit maksaa kannatusmaksun tilille:
FI87 5300 1720 1520 85 (saaja: Arkadian Ystävät ry)

Pj Irja Perkins
irjaperkins@hotmail.com

Rahastonhoitaja Elina Pursiainen
elina.pursiainen@gmail.com