Ajankohtaista

Arkadian Yhteislyseon Ystävät ry

Kutsu ja asialista

Aihe Sääntömääräinen kevätkokous

Aika  Ma 22.04.2024 klo 18 

Paikka Arkadian yhteislyseon historian luokka / meet -kokous

 1. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri
 2. Valitaan kaksi (2) pöytäkirjan tarkastajaa, jotka tarvittaessa toimivat myös ääntenlaskijoina kokouksessa
 3. Käydään läpi hallituksen toimintakertomus päättyneeltä tilikaudelta
 4. Käydään läpi päättyneen kauden tilinpäätös sekä toiminnantarkastajien kertomus
 5. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä
 6. Käydään läpi ja hyväksytään ehdotus alkaneen tilikauden suunnitelmaksi
 7. Käydään läpi ja hyväksytään ehdotus alkaneen tilikauden talousarvioksi
 8. Valitaan alkaneelle tilikaudelle hallituksen puheenjohtaja ja sihteeri / rahastonhoitaja, joiden velvollisuus on kutsua koolle sääntömääräinen syyskokous
 9. Valitaan yhdistyksen edustus koulun johtokuntaan, varsinainen ja varajäsen
 10. Muut esille tulevat ns. keskusteluasiat
 11. Kokouksen päättäminen

Ohessa linkki kokoukseen, jos haluat tulla paikalle etänä.

Tervetuloa Arkadian yhteislyseon ystäväin ry:n (eli vanhempainyhdistys) toimintaan mukaan!

1.  ja 2. vuoden opiskelijoiden vanhemmat – olette erittäin tervetulleita mukaan toimintaan, sillä teidän nuorten vanhojentanssien järjestelyt ovat edessäpäin! 

Aloitamme syksyllä helmikuun 2024 vanhojen tanssien suunnittelun ja aktiivisia vanhempia sekä opiskelijoita tarvitaan mukaan vanhojen ikimuistoisen päivän järjestelyihin.

Lisätietoa saat lähettämällä sähköpostia: vanhempainyhdistys@ayl.fi

Yleistä ja yhteystiedot

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut jo 70 vuotta. Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen, josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Titta Hyyti ja rahastonhoitajana Meeri Forslund. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia. Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut juhlatanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tanssijoille juhlalounaan ja järjestänyt kahvituksen vanhemmille illan tanssien yhteydessä. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään nuorten päivästä ikimuistoinen!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Yhdistyksen toimintakausi on 1.4 – 30.3. Kevätkokouksessa valitaan toimintakaudelle hallituksen puheenjohtaja sekä sihteeri/rahastonhoitaja. Syyskokouksessa valitaan toimintakauden muut hallituksen jäsenet.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Tanssijärjestelýjä rahoitetaan osin kannatusmaksuilla. Vaikka aikasi ei riittäisikään talkootoimintaan, voit tukea toimintaa kannatusmaksulla. Kannatusmaksun voi maksaa tilille FI87 5300 1720 1520 85. Saaja on Arkadian Yhteislyseon Ystävät ry ja maksuviite 1012.

Sähköpostimme on vanhempainyhdistys@ayl.fi. Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin saat meiltä kokouskutsuja ja tiedotusviestejä.

Voit myös liittyä WhatsApp ryhmäämme lähettämällä meille puhelinnumerosi.

Olet myös tervetullut liittymään Arkadian ystävät ry Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1168361086554806

Kuluvan toimintakauden vastuuhenkilöt ovat:

Puheenjohtaja Titta Hyyti

Rahastonhoitaja Meeri Forslund

vanhempainyhdistys@ayl.fi