Ajankohtaista

Wanhojen 2024 ensimmäinen suunnittelukokous pidetään keskiviikkona 4.10. klo 18 Arkadian yhteislyseolla, luokassa 121. 

Kokoukseen voi osallistua myös etänä. Linkki kokoukseen.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki ensimmäisen ja toisen vuosikurssin oppilaiden vanhemmat. 

Ensimmäisen luokan oppilaiden vanhempia tarvitaan mukaan ennen kaikkea itse tanssipäivän järjestelyihin. Mukana kannattaa olla myös kuulemassa, näkemässä ja kokemassa asioita seuraavia tansseja varten, jolloin nykyiset ykköset ovat tanssivuorossa ja järjestelyvastuu tansseista on teillä.

Kakkosluokan vanhemmille tulee Wilmassa kannatusmaksukirje Wanhojen 2024 tansseihin liittyen. Kirjeen voit lukea myös täältä.

 

Tervetuloa Arkadian yhteislyseon ystäväin ry:n (eli vanhempainyhdistys) toimintaan mukaan!

1.  ja 2. vuoden opiskelijoiden vanhemmat – olette erittäin tervetulleita mukaan toimintaan, sillä teidän nuorten vanhojentanssien järjestelyt ovat edessäpäin! 

Aloitamme syksyllä helmikuun 2024 vanhojen tanssien suunnittelun ja aktiivisia vanhempia sekä opiskelijoita tarvitaan mukaan vanhojen ikimuistoisen päivän järjestelyihin.

Lisätietoa saat lähettämällä sähköpostia: vanhempainyhdistys@ayl.fi

Yleistä ja yhteystiedot

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut jo 70 vuotta. Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen, josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii Titta Hyyti ja rahastonhoitajana Meeri Forslund. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia. Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut juhlatanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tanssijoille juhlalounaan ja järjestänyt kahvituksen vanhemmille illan tanssien yhteydessä. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään nuorten päivästä ikimuistoinen!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Yhdistyksen toimintakausi on 1.4 – 30.3. Kevätkokouksessa valitaan toimintakaudelle hallituksen puheenjohtaja sekä sihteeri/rahastonhoitaja. Syyskokouksessa valitaan toimintakauden muut hallituksen jäsenet.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Tanssijärjestelýjä rahoitetaan osin kannatusmaksuilla. Vaikka aikasi ei riittäisikään talkootoimintaan, voit tukea toimintaa kannatusmaksulla. Kannatusmaksun voi maksaa tilille FI87 5300 1720 1520 85. Saaja on Arkadian Yhteislyseon Ystävät ry ja maksuviite 1012.

Sähköpostimme on vanhempainyhdistys@ayl.fi. Lähetä meille sähköpostiosoitteesi, niin saat meiltä kokouskutsuja ja tiedotusviestejä.

Voit myös liittyä WhatsApp ryhmäämme lähettämällä meille puhelinnumerosi.

Olet myös tervetullut liittymään Arkadian ystävät ry Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/1168361086554806

Kuluvan toimintakauden vastuuhenkilöt ovat:

Puheenjohtaja Titta Hyyti

Rahastonhoitaja Meeri Forslund

vanhempainyhdistys@ayl.fi