Yleislinja

Olemme monipuolinen lukio, jossa omia yksilöllisiä opintopolkuja on helppo toteuttaa. Laaja kurssivalikoima mahdollistaa laajan tutkinnon tekemisen. Hyvin varusteltu luonnontieteiden laboratorio mahdollistaa korkeatasoisen tiedeopetuksen.

Taidelinja

Arkadian yhteislyseossa on yleislinjan lisäksi taidepainotteinen linja, jossa työskentelymuotoina ovat teatteritaiteen, musiikin, tanssin ja kuvataiteen yhteisvoimin toteutettavat produktiot. Musiikkiluokassa ja sen yhteydessä olevassa äänitysstudiossa on monipuolinen soitto- ja äänityslaitteisto.

Urheiluvalmennus

Eri urheilulajien aktiiviharrastajilla on mahdollista yhteensovittaa urheiluharrastus ja lukio-opiskelu urheiluvalmennuskursseilla. Paikallisten jalkapallo-, ringette- ja jääkiekkoseurojen kanssa tehdään aktiivista yhteistyötä urheiluvalmennuksen tarjoamiseksi. Yhteistyötä valmennuksen (esim. kilparatsastus, yksilölajit) osalta tehdään myös muissa lajeissa.

Kansainvälisyystoiminta

Kansainvälisyystoiminta on aktiivista mm. eri puolilla olevien yhteistyökoulujen kautta. Vuosittain tehdään useita opintoretkiä.

Kielitarjonta

A englanti, ruotsi, saksa, ranska B1 ruotsi B2 saksa, ranska, espanja B3 saksa, ranska, espanja

Lukiodiplomit

Kuvataide, liikunta, teatteritaide, tanssi ja musiikki

Erityisen tuen järjestelyt

Erityisopettaja tekee lukion aloittaville opiskelijoille oppimiskartoitukset. Tarvittaessa opiskelijalla on mahdollisuus tavata erityisopettaja. Lukio-opintojen aikana on mahdollista saada vastaavat erityisjärjestelyt kuin ylioppilaskirjoituksissa.