Ajankohtaista

Arkadian Wanhat 2018
Arkadian ystävät ry on Arkadian yhteislyseon vanhemmista koostuva vanhempainyhdistys, jonka tapaamisiin myös opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita tuomaan nuorten näkökulmaa tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen.

Vanhempainyhdistyksen tärkein ponnistus on yhteistyöllä järjestetyt vuotuiset Wanhojen tanssit. Järjestelyjen aika on nyt!

Arkadian perinteisiin kuuluu, että juhlapäivä pitää sisällään useita tanssikokonaisuuksia, juhlalounaan ja illalla järjestettävän leivoskahvitarjoilun.
Tunnelman luo yhteistyöllä järjestetyt koristelut ja kattaukset.
Vanhempainyhdistys järjestää myös mahdollisuuden valokuvien tilaamiseen.

Wanhojen tanssit lähestyvät! Vanhempainyhdistys järjestää päivään kuuluvan juhla-aterian, vanhempien kahvituksen ja koulun koristelun yhdessä nuorten kanssa. Tähän tarvitaan sekä varainkeruuta että apukäsiä.

Muorin markkinat 30.11. Klo 9-14
Keräämme varoja Muorin markkinoilla 30.11. Vanhempainyhdistyksellä on Muorin markkinoilla myyntipöytä. Jos pääset mukaan auttamaan, ilmoittaudu arkadianystavat@gmail.com
Tarvitsemme myös arpajaispalkintoja. Voit tuoda ne koululle 27.11. klo 18. Jos et pääse silloin, sovi tuontiaika laittamalla viesti arkadianystavat@gmail.com
Myyntiin valmistamme leivonnaisia. Voit leipoa oman suosikikuivakakkusi tai valmistaa leivonnaisen tällä reseptillä:
https://www.hyvasyyleipoa.fi/project/kuusirannan_piparpalat/

Markkinoiden tuotto menee kokonaisuudessaan Wanhat 2020 -päivään.
Osa tuotosta koostuu illalla järjestettävästä leivoskahvituksesta , johon myydään etukäteen leivoskahvilippuja 10€/kpl (sisältää kahvin /teen/mehun sekä makean, että suolaisen leivoksen). Tarjoamme tanssijoiden leivoskahvit.

Mikäli tuottoa tulee ns. Ylimääräistä, käytetään se näiden opiskelijoiden hyväksi heidän stipendeihin sekä abivuoden aikana esim. penkkaripäivänä.

Varsinaisena Wanhojen päivänä 14.2.2020 ykkösten vanhemmat avustavat kahvituksessa, kun kakkosten vanhemmat katsovat tansseja. Jos sinä tai nuoresi voitte tulla illalla auttamaan, laita viestiä arkadianystavat@gmail.com

Ystävällisin terveisin
pj Heli Viio-Juusola,
heli.viiojuusola(at)gmail.com

Yleistä

Arkadian yhteislyseon Ystävät ry on toiminut yli 60 vuotta.  Yhdistyksen tavoite on edistää koulun ja kodin yhteistyötä sekä toimia yhdyssiteenä jäsentensä kesken edistäen koulun ja nuorten toimintaa. Yhdistyksen jäsenet valitsevat keskuudestaan hallituksen,
josta valitaan kaksi jäsentä myös koulun johtokuntaan. 

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimii 1.1.2019 alkaen Heli Viio-Juusola ja rahastonhoitajana Virpi Lampuoti. Muut jäsenet ovat lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin vanhempia.

Mukana toiminnassa on aktiivisesti ollut myös koulusihteerimme Virpi Häsä.

Tärkeimpänä hankkeena on viime vuosien aikana ollut illallistanssien järjestäminen lukion vanhoille ja heidän läheisilleen. Tänä vuonna juhlat järjestetään perjantaina 15.2.2019.

Vanhempainyhdistys on perinteisesti tarjonnut tokaluokkalaisille illallisen ja tanssien jälkeen kahvitetaan vanhemmat. Tämä on suuri urakka ja toivomme, että saisimme mahdollisimman monta uutta käsiparia mukaan auttamaan. Nyt kaikki mukaan vaikuttamaan ja tekemään päivästä ikomuistoinen nuorille!

Yhdistys jakaa stipendejä koulun oppilaille ja yhdistys ideoi ja järjestää konsertteja ja muita tapahtumia stipendirahaston kartuttamiseksi.

Syksyllä järjestettävässä syyskokouksessa yhdistys valitsee itselleen hallituksen seuraavaksi vuodeksi.

Uusia jäseniä tarvitaan toiminnan jatkumiseksi. Erityisesti toivotamme kaikki 1-luokkalaisten vanhemmat mukaan tutustumaan toimintaan.

Huoltaja, mikäli et pääse mukaan toimintaamme, voit maksaa kannatusmaksun tilille:
FI87 5300 1720 1520 85 (saaja: Arkadian Ystävät ry)

Kiittäen, Arkadian Ystävät