(7.1.2021)

Terveydenhuoltoviranomaisten arvion mukaan voimme palata Arkadiassa tammikuussa osittaiseen etäopetukseen. Opetus järjestetään oheisen kaavion mukaan. Altistumistilanteissa tai tautitilanteen muuttuessa myös muut kuin kaaviossa mainitut ikäluokat voidaan joutua siirtämään etäopetukseen. 

Viikot tai pvmLähiopetuksessaEtäopetuksessa
to 7.1.2021kaikki
pe 8.1.2021kaikki
(vko 2) 11.-15.1.2021I ja II vuosikurssitIII ja IV vuosikurssit
(vko 3) 18.-22.1.2021I, III ja IV vuosikurssitII vuosikurssi
(vko 4) 25.-28.1.2021II, III ja IV vuosikurssitI vuosikurssi
29.1.-8.2.2021koeviikko

Muista: kipeänä kotiin ja testiin, turvavälit ja maskit

Edelleen lähiopetuksesa pitäisi jaksaa muistaa koronarajoitteet. Tärkeimpänä on jäädä kotiin, jos sinulla on minkäänlaisia koronaan viittaavia oireita ja hakeutua testiin. Lisäksi hyvä käsihygienia, turvavälit ja maskit olisi syytä muistaa. Kaikkien näiden toimien yhteisvaikutuksella pyrimme siihen, että voisimme jatkaa edes osittain lähiopetuksessa. 

Motivaationa maskin käyttöön voisi olla esimerkiksi se, että maskia käyttämällä saatetaan välttää laajemmat altistumiset. Pääosin maskia käyttämällä turvaat kaveria omalta oireettomalta tartunnaltasi. On myös ymmärrettävää, että aivan kaikki eivät voi maskia terveydellisistä syistä käyttää.

Lounaskassit

Kaikki tammikuun lounaskassien tilauslomakkeet löytyvät omalta sivultaan. Tilatut lounaskassit noudetaan etäviikon maanantaina klo 15-16.

Ylimääräinen uusinta

Etäuusinnan ja etäkoeviikon poikkeusjärjestelyjen vuoksi järjestetään ylimääräinen uusintapäivä 14.1.2021 klo 14.05. Uusintaan ilmoittaudutaan wilmassa 12.1.2021 mennessä. Uusintaan voi osallistua vaikka omalla vuosikurssilla olisi etäviikko menossa.

Wanhojen tanssit

Koska tammikuussa ei päästä harjoittelemaan tansseja normaalisti ja helmikuussakin itse tanssiaiset voisivat olla vaarassa, Wanhojen tanssien esitys siirretään toukokuulle 12.5.2021. Harjoittelu toteutetaan pääosin neljännessä ja osin viidennessä jaksossa opettajan myöhemmin antaman aikataulun mukaisesti. Tansseissa ja harjoituksissa on noudatettava opettajan erikseen antamia koronaohjeita. Edelleenkään emme voi taata yleisön pääsyä tansseihin vielä toukokuussakaan ja ulkopuoliset tanssiparit eivät edelleenkään voi osallistua tansseihin. Tanssiharjoitusten siirtäminen aiheuttaa jonkin verran muutoksia lukujärjestyksiin.

Ylioppilaskoeinfo

Yo-info järjestetään etänä 13.1. klo 12.40. Linkki etätilaisuuteen lähetetään wilman kautta. Kysymyksiä infoon voi esittää etukäteen rehtorille wilma-viestillä tai infon aikana tekstarilla tai whatsupilla opon puhelinnumeroon p. 046 920 8515

Opiskelijahuolto ja tukiopetus

Opiskelija saa käyttää koululla opiskelijahuollon (terveydenhoitaja, psykologi, kuraattori), palveluita myös etäviikon aikana. Samoin yksittäiset erityisopetus-, opinto-ohjaaja- tai tukiopetuskäynnit ovat mahdollisia.