17.3.2020

Hallitus on 16.3. ilmoittanut että toisen asteen oppilaitokset suljetaan 18.3.-13.4. Tämän johdosta Arkadian yhteislyseon opetus järjestetään etäopetuksena 13.4. saakka. Poikkeuksena tästä on ylioppilaskirjoitusten järjestäminen. Ylioppilaskirjoitukset järjestetään aiemmin ilmoitetun aikaistetun aikataulun mukaisesti, jos terveysviranomaisilta ei tule muuta määräystä.

Ruokailu ja koululla liikkuminen

Toisin kuin aiemmin on ilmoitettu, koulutilat suljetaan ja koululla ei järjestetä ruokailua. Tiistain ajan koululta voi vielä hakea esim. lokeroon jääneitä tavaroita.

Koeviikko

Koeviikolla kokeet järjestetään etänä osassa kursseja. Opettajat ilmoittavat myöhemmin erikseen kurssien arviointitavoista. 

Yhteydenpito

Viestinnän pääkeinona on Wilma-järjestelmä. Jos Wilma-järjestelmässä esiintyy laajempaa häiriötä, varaviestintävälineenä on ayl.fi-sähköpostit.

Opiskelijahuolto

Opiskelijahuollon toimintatapoja selvitetään vielä. Tällä hetkellä terveydenhoitajan ja psykologin tavoittaa puhelimella tai wilma-viestillä.

Ylioppilaskirjoitusten ilmoittautumisten mitätöinti

Ylioppilastutkintolautakunta on päivittänyt koronavirukseen varautumisen ohjetta kotisivuillaan. YTL on myös ohjeistanut tarkemmin ilmoittautumisten mitätöinnin käytännöistä, jos kokelas ei esimerkiksi pääse osallistumaan kokeeseen karanteenin tai kokeiden aikaistuksen takia.